WIE ZIJN WIJ

Van der Meulen Suwald is een familiebedrijf die actief is binnen de Grond-, Weg-, en Waterbouw markt. Het bedrijf bevat veel kennis en vaardigheden die kleinschalige tot grote projecten op professionele wijze aanpakt en afrondt.   

Van der Meulen Suwald is in het bezit van aannemers certificaat grond-, weg-, en waterbouw waarmee alle projecten op een veilige en professionele wijze volgens de eisen en normen worden gerealiseerd.  

Personeel is vca gecertificeerd.

ONZE VISIE

Als Grond-, Weg-, en Waterbouw specialist met ruime ervaring in het adviseren en realiseren van kleinschalige tot grote projecten voor diverse opdrachtgevers is Van der Meulen Suwald uitgegroeid tot een betrouwbare partner die veel kennis en vaardigheden in huis heeft. Bij alle werkzaamheden streven wij naar een duidelijk en prettige samenwerking die leidt tot een geslaagd project.

HISTORIE

Van der Meulen Suwald is in 1957 opgericht door H. J. F. van der Meulen. In het jaar 1998 is het bedrijf overgenomen door Halbe van der Meulen. Het bedrijf is door de jaren heen uitgegroeid tot Grond-, Weg-, en Waterbouw specialist met veel kennis en vaardigheden op het gebied van civiele techniek. In het jaar 2018 heeft het bedrijf twee werknemers in dienst en bezit het bedrijf verschillende machines en transportmiddelen.

CONTACT

Adres:
Noorderend 10

9265 LM  SUWALD

Telefoon:
06-12990365